Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Το Χάος της ακυβερνησίας


- Για πες μας, εσύ παιδί μου, για το χάος της ακυβερνησίας!!

- Μάλιστα, κυρία!! Το χάος της ακυβερνησίας. Το χάος της ακυβερνησίας είναι ένα πάρα πολύ κακό χάος, όπου δεν υπάρχει κυβέρνηση και εμείς χρωστάμε πάρα πολλά χρήματα στις άλλες κυβερνήσεις και δεν τα δίνουμε αμέσως, όπως κάνουν οι καλοί άνθρωποι και δεν έχουμε μπέσα και είμαστε και μπαμπέσηδες, γιατί υπογράψαμε ότι θα τα δώσουμε τώρα, αλλά δεν τα δίνουμε, γιατί πάμε στα άκρα. Και η χοντρή κυρία που τρώει λουκάνικα βουρστ και δε χαμογελάει ποτέ έχει σκάσει από τη στενοχώρια της και πήρε και κανα δυο κιλά και ο ανάπηρος κύριος ο φίλος της είναι πολύ στενοχωρημένος και κάνει ό,τι μπορεί, για να γίνουμε κι εμείς καλοί και βάζει τους φίλους του να μας δώσουν καλές συμβουλές, για να φύγουμε από το χάος της ακυβερνησίας.
Και υπάρχει κι άλλη μια κυρία, ψηλή και λεπτή, αλλά και λίγο πατσούρα, που δε θα μπορούσε να παντρευτεί χωρίς προίκα, γιατί έχει σιτέψει λίγο, αλλά θέλει να παντρευτεί και θέλει προίκα κι εμείς έχουμε συμφωνήσει να την προικίσουμε κι ένας κοντός κύριος που ήταν πολύ σπουδαίος μέχρι προχτές και τρώει ωμά τα φιλετάκια του τα μινιόν κι εκείνος πρέπει να πάρει τη θέση της στη δουλειά με τους ΔυΝαμίΤες και περιμένει, γιατί την άλλη τη δουλειά που την έκανε πολύ καλά με τη χοντρή κυρία του τη σταμάτησαν και είναι άνεργος και έχει νέα γυναίκα να θρέψει. Και είναι και κάτι άλλοι κύριοι, τρεις τον αριθμό, που δεν πάνε δυο δυο, σαν τους Χιώτες, αλλά μπορεί και να χρειαστεί να πάνε, γιατί ο ένας θέλει να φύγει, λέει και τους λένε τρίλιζα κι εγώ δίλιζα δεν ξέρω να παίζουν τα παιδιά.
Και το χάος της ακυνερνησίας μπορεί να τελειώσει, άμα όποιοι δεν το θέλουν μαζευτούν όλοι μαζί και βάλουν έναν κουβά με βέλη, έτσι άκουσα, να μας σώσει, αν και αυτοί που του κουβάλαγαν τα βέλη δεν άκουσα να του είπαν κάτι τέτοιο, όταν του γέμιζαν τον κουβά και υπάρχει περίπτωση να βρει κανένα βέλος από πίσω, χοντρό, έτσι είπε ένας κύριος που τον γέμιζε τον κουβά. Και έχω να πώ ακόμη για το χάος της ακυβερνησίας ότι, μόλις το χάος τελειώσει, κανένας δε θα πάει φυλακή, γιατί υπάρχει χριστιανικός νόμος περί άφεσης αμαρτιών της παλιάς κυβέρνησης, ενώ, αν υπάρχει το χάος της ακυβερνησίας, μπορεί κανένας ανιστόρητος να πει στον κυρ - Βαγγέλη και τον κυρ - Αντώνη ότι δεν τα έκαναν καλά και να πάνε φυλακή, ενώ χωρίς το χάος της ακυβερνησίας τέρμα ο φόβος της φυλακής που δεν είναι καλή, γιατί του κυρίου Άκη δεν του αρέσει καθόλου.
Κι αυτά που λέτε, να μπουν οι κομμουνισταί στην Εθνικήν Κυβέρνησιν, καθόλου δεν τα ακούω, γιατί είναι παραπολιτικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...